Gespecialiseerd in webdevelopment, gepassioneerd door design

K. Kontich FC website

Web Augustus 2012

K. Kontich FC timmert opnieuw aan een weg richting het nationale voetbal. De symphatieke Antwerpse vereniging bestaat dit jaar 70 jaar en wil professionalisering doorvoeren in alle gelederen van de club. Met het oog op nieuwe sponsors, nieuwe jeugdspelers en het imago van de club in het algemeen, speelde het bestuur met het idee om een nieuwe website op te bouwen.

De nieuwe website moest een platform worden waarop de club in dialoog kon gaan met haar supporters, nieuws kon brengen over de eerste ploeg én de jeugd.
Het reeds bestaande MyClub systeem was voor K. Kontich FC de ideale oplossing om op korte termijn een website klaar te hebben met het oog op het nieuwe seizoen dat al in september van start gaat.

Dankzij het MyClub systeem krijgt elke ploeg van de club de aandacht die het verdient, krijgen de sponsors waar voor hun geld en krijgen de supporters de laatste nieuwtjes over hun favoriete team.
Ook het bezoekersaantal krijgt een stevige boost door het consequent aanbieden van wedstrijdverslagen, foto’s en zo veel meer.

De website van K. Kontich FC is uniek in het provinciale voetbal en zal de komende tijd als pilootproject dienen voor het MyClub systeem.
Samen met updates van het MyClub systeem, zal ook de website van K. Kontich FC geregeld een update krijgen.

Brecht Donies vond dit bericht leuk
Browse portfolio

Client

  • K. Kontich FC

Skills

  • CodeIgniter
  • jQuery
  • Photoshop
  • PHP