Gespecialiseerd in webdevelopment, gepassioneerd door design

diensten

Diensten

Web Development

‘Thomas Rypens Webstudio’ is gespecialiseerd in het bouwen van websites. Unieke websites die uw dienst of product de spotlights geven die het nodig heeft. Ik overloop samen met u nauwgezet de verschillende stappen in het creatieproces om aan het einde van de rit een adembenemende, functionele website aan te bieden die uw commerciëel verhaal ondersteunt.

Grafisch Design

Uw communicatie wordt verzorgd van het begin tot eind, van een uniek logo, naar creatieve business cards tot uitdagende flyers en affiches. Professionele en ervaren drukkerijen zorgen voor een sublieme afwerking zodat uw merk naar voren komt tussen de ruis van communicatie die we vandaag de dag overal zien.

Massa mailings

Wil u een nieuw product/dienst lanceren of wil u een maandelijkse nieuwsbrief versturen naar uw klanten? Wij maken een aangepast ontwerp, verzorgen de technische kant en versturen de mailing naar al uw klanten. U hoeft enkel uw “ok” te geven, wij doen de rest. Klantenrelaties onderhouden was nog nooit zo gemakkelijk.

Toen Jochen en ik op zoek gingen naar het perfecte geboortekaartje, kwamen we op de website van Thomas terecht.
Aangezien we zelf niet creatief zijn maar toch iets origineel wilden, gaven we Thomas grotendeels carte blanche.
Thomas kwam bij ons thuis om de details te bespreken en na enkele dagen was het ontwerp af. Het was precies wat we wilden. Op zondag 5 augustus liet Andreas van zich horen.
Maandagavond stond Thomas aan mijn ziekenhuisbed met onze fantastische kaartjes.
Bedankt Thomas voor dit mooie aandenken aan een heel speciale dag!

Nathalie Stevens - mama van Andreas

Een nieuwe website.. Hoe beginnen we daaraan?! Gelukkig was Thomas er om dit in goede banen te leiden. Stap voor stap werkten we een concept uit waar we 100% achter staan. Ook de positieve feedback van onze klanten bewijst dat Thomas professioneel werk geleverd heeft.

Rita Sport

Thomas stond ons bij tijdens het ontwikkelen van een huisstijl voor ons evenement. We konden bij hem terecht voor ons logo, affichage, website, t-shirts en zoveel meer. Daardoor konden wij onze gehele communicatie bij hem leggen wat het geheel voor ons overzichtelijker maakte. De snelle opvolging en professionele afwerking was de kers op de taart. Wij zijn fan!

David De Buyser - Puurschlager